Ιδιαίτερες ηλεκτρονικές κλειδαριές

Ηλεκτρονικοί κύλινδροι

Ευκολίες στα δωμάτια

Minibar

Ελεγχόμενη είσοδος με καλαισθησία

Σύγχρονες ηλεκτρονικές κλειδαριές

/
Κλειδαριά Adel

Από το 1979 οι επιχειρήσεις ΧΑΜΠΑΚΗ εξυπηρετούν με συνέπεια ένα ευρύ δίκτυο πελατών στον τομέα του αρχιτεκτονικού εξοπλισμού κτηρίων.

Η ξενοδοχειακή αγορά είναι το σημαντικότερο πεδίο των δραστηριοτήτων μας την τελευταία εικοσιπενταετία. Δεν είναι τυχαίο πως 40.000 δωμάτια σε 400 ξενοδοχεία έχουν εξοπλισμό αγορασμένο και υποστηριζόμενο από μας.

Η εισαγωγή και χονδρική πώληση συστημάτων ηλεκτρονικών κλειδαριών απ' ευθείας από τους γνωστότερους ξένους οίκους του είδους είναι το κύριο αντικείμενό των δραστηριοτήτων μας.

Η παρούσα ηλεκτρονική διεύθυνση αφορά σε σάς, τους ξενοδόχους-πελάτες μας, που έχετε προμηθευτεί στο παρελθόν ηλεκτρονικές κλειδαριές του Κινεζικού οίκου ADEL.

Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε πως συνεχίζουμε να σας υποστηρίζουμε με συνέπεια είτε πρόκειται για ανταλλακτικά, είτε πρόκειται για πλαστικές κάρτες μαγνητικής λωρίδας ή τσιπ, είτε πρόκειται για θέματα προγραμμάτων λειτουργίας σε υπολογιστή.

Παραλλήλως επιθυμούμε να σας κρατάμε ενήμερους για ό, τι άλλο διαθέτουμε στον τομέα του ξενοδοχειακού εξοπλισμού, και για τον σκοπό αυτό σας προτείνουμε να προηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας www.habakis.gr.

Αν έχει έλθει η ώρα να σκέπτεστε την αναβάθμιση ή την αντικατάσταση των κλειδαριών σας, θα βρείτε αρκετές προτάσεις στην ιστοσελίδα μας www.habakis.gr, και εμείς είμαστε πρόθυμοι να συμβάλουμε στην επιλογή της καταλληλότερης πρότασης για το ξενοδοχείο σας.